Klem Üçlü Koltuk Doğal Doku Fildişi - Normod

Zaman içerisinde zevklerimiz değişebilir ve bu değişimleri dekorasyonumuza da yansıtmak isteyebiliriz. Bu değişikliklerle birlikte, koltuğunun farklı stillere uyum sağlayıp sağlayamayacağını merak ediyor olabilirsin. 

Bugün en çok satılan koltuğumuz Klem Üçlü Koltuk, Doğal Doku kumaşla bize katılıyor. Etrafındaki tamamlayıcıları değiştirerek, tek bir ürünle farklı stilleri keşfedeceğiz. Hazırsan, başlayalım!

Bu içerikte seni neler bekliyor?

1. Doğal ve sürdürülebilir: İskandinav ev dekorasyonu

2. Minimalist ve işlevsel: Modern ev dekorasyonu

3. Özgür ve rahat: Bohem ev dekorasyonu

4. Şehirsel ve aktif: Endüstriyel ev dekorasyonu

5. Doğal ve nostaljik: Rustik ev dekorasyonu

1. İskandinav tarz ev dekorasyonu nasıl yapılır?

Eğer ferah, sıcak ve davetkar bir alan hayal ediyorsan, İskandinav stili senin için en uygun seçenek olabilir! Bu dekorasyon tarzı, İskandinav bölgesinde yaşayan insanların doğal yaşamla olan ilişkilerini evlerine yansıtmalarıyla ortaya çıkmış ve yıllarca popülerliğini korumuştur. 

Doğadan ilham alan bu tarzın önemli bir özelliği de sürdürülebilirlik konusuna verdiği önemdir. Minimal ve sade dokunuşların olduğu bir atmosfer yaratırken, işlevsel ve uzun süre kullanabileceğin kalitedeki ürünleri tercih etmelisin.

Anahtar noktalar: Minimal ve ferah bir alan için, nötr renklerle oluşturulan ton sür ton bir renk paleti kullanabilirsin. Yeşil bitkiler ve açık ahşap tonlarıyla tamamlayarak dekorasyonunu zenginleştirebilirsin.   

Renk paletini oluşturalım: Açık bej ve nötr tonları, Fildişi koltuğunla uyum sağlayacak ve odanda geniş ve ferah bir hissiyat yaratacaktır. Duvarlarını ve perdelerini de bu renk skalasından seçerek, odandaki renk bütünlüğünü sağlayabilirsin.

İskandinav ev dekorasyonu moodboard - Normod
Klem üçlü koltuğa Capri Fitilli Halı eşlik ediyor. 

Tavsiye! Evde patili dostların mı var? Doğal Doku kumaşa alternatif olarak ekru renkli kadifeyi tercih edebilirsin. Kadife, sentetik içeriği sayesinde kolayca temizlenebilir ve patilerin zarar veremeyeceği kadar sıkı dokunmuştur. Böylece İskandinav stilini eve taşırken evcil hayvanlarının tırmalamaları konusunda endişelenmeyeceğin bir koltuğa sahip olabilirsin.

İskandinav stiliyle ilgili daha fazla dekorasyon önerisi ve ilham için blog yazımızı okuyabilirsin! 

2. Modern tarz ev dekorasyonu nasıl yapılır?

Eğer aradığın daha güncel bir tarzsa, modern bir görünümü tercih edebilirsin. Hızlı tempolu hayatlarımızda stresten uzaklaşmak için hayatımızın her yönünde daha minimal bir yaklaşım benimsedik. Bu yaklaşım dekorasyonlarımıza da yansıdı.

Anahtar noktalar: Modern bir alan oluştururken metal malzemeleri ve soyut görünümlü, geometrik hatlara sahip tamamlayıcıları tercih edebilirsin. Temiz hatlara sahip, ferah bir mekan için teknolojinin modern dekorasyonlardaki etkisini göz ardı etmemelisin. Akıllı ev sistemlerini ve minimalistik elektronik cihazları günlük rutininin bir parçası olarak kullanarak ev işlerini daha pratik hale getirebilirsin. 

Renk paletini oluşturalım: Modern ve minimalist bir tarzda, cesur renkleri bolca kullanma imkanına sahipsin. Canlı renkler ve keskin kontrastlar bu tarzda daha sık tercih edilir. 

Modern ev dekorasyonu moodboard - Normod

Silindir ayak tercih ettiğimiz Klem üçlü koltuğa Sandro Yumuşak Halı eşlik ediyor. 

3. Bohem tarz ev dekorasyonu nasıl yapılır?

Eve geldiğinde yayılıp rahatına bakabileceğin, salaş bir alan mı arıyorsun? O zaman bohem tarzına merhaba de! Bohem tarzı, tamamen rahatlığına ve konforuna odaklanır. Doğadan esinlenen parçalar evinde bu atmosferi yaratmana yardımcı olacaktır.

Bohem tarzında bir araya getirebileceğin unsurlar oldukça çeşitlidir. Farklı dokular ve renklerin birleştiği zaman enerjinin yükseldiğini hissedebilirsin. Dekorasyonunda bohemin sunduğu özgürlüğü benimsemek seni rahat hissettirecektir!

Anahtar noktalar: Bohemi "karmaşık bir düzen" şeklinde tanımlamak yanlış olmayacaktır! Rahatlığı evinde yansıtmak için hasır ayrıntılı mobilyalar, desenli halılar, sarmaşıklar ve kaktüsler kullanabilirsin. Ayrıca etnik desenli kırlentler ile görünümünü tamamlayabilirsin. 

Renk paletini oluşturalım: Fildişi renginin etrafına gökkuşağı renklerini ekleyerek ve farklı dokuları birleştirerek görünümünü tamamlayabilirsin. Farklı renkleri de alanına dahil etmekten korkmamalısın! Örneğin, duvarlarını kiremit rengine boyayarak doğayı evine taşıyabilirsin. 

Bohem ev dekorasyonu moodboard - Normod

Klem üçlü koltuğa Doğal Doku uygulanmış Klem Puf eşlik ediyor. Bu görünümü Remy Halı ve Anatolia Punch Takım ile tamamladık. 

4. Endüstriyel tarz ev dekorasyonu nasıl yapılır?

En sevdiğin kafede veya gittiğin bir sanat galerisinde gördüğün tarz dikkatini çekti mi? Boyanmamış duvarlar, metal borular... Bu tarz, eski depo ve hangarların yaşam alanlarına dönüştürülmesiyle başlamıştır. Endüstriyel tarzı yaşam alanına taşıyarak alanına farklı bir perspektif kazandırabilirsin. 

Şehrin enerjisini evine taşıyarak kendi enerjini de yükseltebilirsin. Endüstriyel dekorasyonda, alanını mümkün olduğunca doğal ve dokunulmamış bırakman gerekiyor. Şehrin hissiyatı biraz soğuk olabilir, fakat siyah metal ayaklarla Fildişinin sıcaklığını dengeleyerek endüstriyel bir atmosferi odana yansıtabilirsin.

Anahtar noktalar: Boyanmamış duvarlar, borular ve bol miktarda metal tamamlayıcılar endüstriyel dekorasyonun temelini oluşturuyor.

Renk paletini oluşturalım: Renk paletin, şehri yansıtan ve ondan ilham alan her renkten oluşabilir! Koyu kahverengi ahşap tonları, gri ve bej, şehrin renklerini ve endüstriyel tarzı yansıtıyor. Odandaki hiçbir parçayı gizlemek zorunda olmadığın için, dekorasyonunda siyah ve kırmızı boruları da kullanabilirsin. Sehpalarda koyu ahşap tercih edebilir veya doğal dokunuşları olan, üzerinde oynanmamış paletleri odanda kullanabilirsin.

Endüstriyel ev dekorasyonu moodboard - Normod

Normod'unun ayaklarını dilediğin zaman değiştirebilirsin! Yeni bir dekorasyon için ahşaptan metale geçmek, ya da farklı renkleri denemek istersen, aletsiz bir şekilde koltuğunun ayaklarını kolayca değiştirebilirsin! Dekorasyon ve oda yerleşimi konusunda yardıma mı ihtiyacın var? Ücretsiz tasarım danışmanlığımızdan yararlanmak için hemen randevunu oluşturabilirsin!

5. Rustik tarz ev dekorasyonu nasıl yapılır?

Ormanın içerisinde bir dağ evi düşün. Ahşap malzemeler, kalın kumaşlar ve taş bir şömineyi hayal ettiğine eminiz. Rustik tarzı da bu şekilde tanımlayabiliriz. Bir dağ evinde olmasan bile bu sıcaklığı yaşam alanına taşıyabilirsin. Rustik tarz, rahat ve doğal bir alan oluşturmanı sağlar. Yumuşacık ve sıcak bir atmosferde dilediğin gibi dinlenebilir ve loş ışıklandırmalar eşliğinde sevdiklerinle vakit geçirebilirsin.

Anahtar noktalar: Bolca ahşap, taş gibi doğal malzemeler, kalın, dokumalı kumaşlar ve battaniyeler tercih edebilirsin. Ayrıca eski görünümlü vintage parçalar da kullanabilirsin. Doğal kumaşla kaplanmış koltuğunu tamamlamak için kendini yansıttığın kırlentleri kullanabilirsin. Minimal desenli punch kırlentlerin kalın dokusu, rustik görünümü tamamlamak için birebir olacaktır.

Renk paletini oluşturalım: Kahverengi ve terrakota gibi doğal toprak tonlarını ahşapla bir araya getirebilir, doğanın renkleriyle alanına renk katabilirsin.

Rustik ev dekorasyonu moodboard - Normod

Rustik dekorasyonumuzu Leona Sık Dokuma Halı ve Mesopotamia Doğal Dokuma Punch Kırlentler ile tamamladık.  

Normod koltuklar, modüler sistemi sayesinde yaşam stiline ve ihtiyaçlarına yıllar boyunca uyum sağlayabilir. Artık farklı stillerde de sana nasıl ayak uydurabileceğini biliyorsun! Doğal Dokuyu ve koltuklarda seçebileceğin diğer tüm kumaşlarımızı yakından deneyimlemek için deneyim merkezlerimizi ziyaret edebilirsin. Ayrıca, evinde denemek için ücretsiz numune talebinde bulunabilirsin!

Seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz! 

Dekorasyon + i̇lham

Favori Ürünleri İncele

Klem Üçlü Koltuk Ahşap Ayak - KadifeKlem Üçlü Koltuk Ahşap Ayak - Kadife - Normod
Klem Üçlü Koltuk Ahşap Ayak - Kadife
İndirimli fiyat 20.880 TL
Klem Kadife Ekru Koltuk Takımı - NormodKlem Kadife Ekru Koltuk Takımı - Normod
Klem Kadife Ekru Koltuk Takımı
İndirimli fiyat47.460 TL