Normod Carle özellikleri, Carle tanıtımı

Yoğun bir günün ardından yorgunluğunu atmak ve enerjini tazelemek... Hepimiz bunun hayalini kuruyoruz. Normod olarak, bu hayali gerçeğe dönüştürmek için sana daha fazla konfor ve estetik sunmayı hedefliyoruz. Bu sefer, yepyeni Carle koltuk ile karşındayız: Alışılmışın ötesinde bir konfor deneyimi için.

Carle, sadece oturacağın bir mobilya değil, yıllarca keyifle kullanacağın, adeta üzerinde yaşayacağın bir yaşam alanı.

Peki, onu bu kadar özel kılan nedir?

Normod Carle'ı neden seçmelisin?

Yıllar boyunca sürecek bir deneyim

Carle'dan uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi keyif almanı istiyoruz.

Bunun sırrı, doğru malzemeleri kullanmaktan geçiyor. Carle'ın 35 DNS HR süngeri, seni her gün dinlenmiş ve rahat hissettirecek. Metal profil destekli kavak ve kayın kontraplak iskeleti ise yıllar geçse de “Bu koltuk hala ilk günkü gibi sağlam!” dedirtecek.

Konfor yeniden tanımlanıyor

Daha derin, daha geniş, daha konforlu. Carle, her anında seni kucaklamak için hazır. 

Normod'un en geniş tekli modülüne ve en alçak oturumuna sahip olan Carle, kuştüyü hissi veren süngerleri ve geniş oturma alanıyla premium bir konfor deneyimi sunuyor. Dinlenmek için uzan, rahatlamak için yaslan veya uykuya dalmak için yerini al!

Normod Carle derinlik ve genişlik ölçüleri

Her kılıfta aynı koltuk, yepyeni bir görünüm

Carle, sadece dayanıklı iskeleti ile değil, değiştirilebilen kılıflarıyla da zamana meydan okuyor.

Carle'ın kılıflarını ihtiyacın olduğunda yenileyerek koltuğunu ilk günkü haline geri döndürebilirsin. Normod'un geniş kumaş kartelasındaki seçili kumaşlarla yaşam tarzına ve zevklerine uyum sağlayacak farklı bir kumaş da tercih edebilirsin.

Yaz döneminde seni ferah tutacak pamuk içerikli bir kumaştan kışın daha sıcak tutan bir kumaşa geçiş yapabilirsin. Ya da eve yeni katılan patili dostunun zarar vermemesi için geniş dokulu kumaşını sık dokulu olanlarla değiştirebilirsin.

Normod Carle kılıf değişimi özelliği

Tek sınırın hayal gücün

Uzun süredir bizi takip ediyorsan, modülerliğe aşinasındır. Carle'da ise daha fazlası var"Bunun da mı fazlasını yaptınız Normod?" dediğini duyar gibiyiz. Evet, yaptık!

Esnek modülerlik

Carle, toplamda 3 bağımsız modülden oluşuyor. Standart boyuttaki oturum modüllerini istediğin ölçüye ulaşana kadar yan yana birleştirebilirsin. Bu sayede, büyük bir alanı doldurmaktan kör bir noktayı verimli bir şekilde kullanmaya kadar aklına gelen her şekilde Carle'ı kullanabilirsin.

Carle zaman içerisinde de seninle gelişebiliyor. Modülleri düzenleyerek koltuğuna yeni bir şekil kazandırabilir, ek modüller ekleyerek onu büyütebilirsin.

Carle'ı bir araya getirdiğin gibi parçalarına ayırıp ayrı koltuklara dönüştürebilirsin. Örneğin arkadaşlarınla eğlendiğin büyük buluşmalarda modüllerini ve pufunu koltuktan ayırarak ek oturum alanları elde edebilirsin. Ertesi gün hepsini bir araya getirip uzanmalı köşede dinlenmek ise kulağa çok güzel gelmiyor mu?

Kolsuz kullanım

Günümüzde sık sık taşınıyoruz ve koltuklarımız küçük alanlara uyum sağlayamayabiliyor.

Carle, modüler yapısının yanında kolsuz kullanımıyla da kullanım alanlarını genişletiyor. İstersen kolsuz, istersen tek ya da çift kollu kullanabilirsin. Bu sadece Carle'a yeni bir görünüm kazandırmakla kalmıyor, farklı alanlara da uyum sağlamasına yardımcı oluyor.

Normod Carle kol kullanım seçenekleri

Pratik bir şekilde yaşam alanında

Carle da diğer ürünlerimiz gibi demonte ve paketlenmiş olarak teslim ediliyor.

Pratik kilit sistemimiz sayesinde kolayca kurup kullanmaya başlayabilirsin. Kurulum için ihtiyacın olan tek şey, senin için hazırladığımız kurulum videoları ve sana yardımcı olacak bir arkadaşın!

Normod Carle, Doğal Doku Fildişi

Umarız sen de heyecanımızı paylaşıyorsundur!

Carle koleksiyonunu buradan incelemeye başlayabilirsin. 

Carle'ı ve diğer tüm Normod'ları deneyim merkezlerimizde keşfedebilirsin. Senin için ideal olan Carle'ı bulmana yardımcı olacak iç mimarlardan oluşan satış ekibimizle seni bekliyoruz!

Gelemiyor musun? Ücretsiz tasarım danışmanlığımız ve evinin rahatlığında kumaşları incelemeni sağlayan kumaş numunesi talebiyle sana yardımcı olmaya hazırız. Tabii ki, her zaman bir tuş uzaklığındayız. Tüm Normod'lar hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsin.

Normod

Favori Ürünleri İncele

Klem Üçlü Koltuk Ahşap Ayak - KadifeKlem Üçlü Koltuk Ahşap Ayak - Kadife - Normod
Klem Üçlü Koltuk Ahşap Ayak - Kadife
İndirimli fiyat 20.880 TL
Klem Kadife Ekru Koltuk Takımı - NormodKlem Kadife Ekru Koltuk Takımı - Normod
Klem Kadife Ekru Koltuk Takımı
İndirimli fiyat47.460 TL