2024 dekorasyon trendleriyle yeni yıla merhaba!

Tık tık! Yeni bir yılın heyecanı kapıda! 2024'ü senin yılın yapmak için ilk adımı atma vakti geldi. Bu değişime evinle başlamak istiyorsan, doğru yerdesin. 2024 ev dekorasyonu fikirleri konusunda birkaç tahminimiz var.

Eğer hedeflerini henüz belirlemediysen, dekorasyon dışında sana ilham olacak birçok önerimiz de seni bekliyor.

Sen de hazırsan, hemen başlayalım!🌟

Bu içerikte seni neler bekliyor?

1. Japandi ile dengeyi keşfet

2. Canlı renklerle odana enerji kat

3. Davetkar bir ev ofisi oluştur

4. Kaliteli malzemelerle sürdürülebilirliğe kucak aç

5. Fonksiyonelliği unutma

6. Loş ışıklarla rahatına bak

1. Japandi ile dengeyi keşfet

Bu sene içinde huzurlu ve konforlu bir alan arıyorsan, Japandi dekorasyonu senin için ideal! Japon minimalizmi ile İskandinav stilinin birleşiminden ilham alarak evini yeniden keşfet.

Yepyeni bir yıla başlarken, odanın atmosferini değiştirmenin en güzel yollarından biri dekorasyonunu temelden ele almaktır! Eğer bu yıl hayatında daha fazla konfor ve huzur istiyorsan, kendine ilham alabileceğin bir dekorasyon tarzı seçerek başlayabilirsin.

Yumuşak tonlar, doğal malzemeler ve dengeli düzenlemelerle odana huzur ve dinginlik katabilirsin. Bu tarz, sadece görünümü değil, aynı zamanda hissiyatı da değiştirerek zihnini rahatlatmanı sağlar. Japandi dekorasyonunda, daha fazla doku, siyah ve beyaz kontrastları, doğadan ilham alan taş ve seramik detaylarını bulabilirsin.Göz at! Doğallığı ve mükemmelliği değil, kusurlu güzelliği vurgulayan Wabi Sabi düşüncesine de bir göz atabilirsin.

2. Canlı renklerle odana enerji kat

Bu sene büyük değişimlere ve parlak renklere ihtiyacın varsa, bohem dekorasyonun canlı renkleri senin için birebir! 

Dengeli ve sakin hayatına biraz daha enerji katmaya ihtiyacın varsa, küçük bir parça ile büyük etkiler yaratabileceğini unutma. Tüm odanı baştan aşağı yenilemek mümkün olmayabilir, fakat bir adım bile yeterlidir. Açık renklere sahip bir salonun varsa, odana enerji katacak kiremit renkli bir Loveseat'in yaratacağı etkiyi düşünebiliyor musun?

Belki de yatak odanda biraz sıcaklık ve huzur istiyorsundur. Kadife - Haki bir tekli koltuk, odana yumuşaklık ve zarafet katabilir. Bu renkler, bu yıl gerçekleştirmek istediğin hedeflerin için de birer motivasyon kaynağı olabilir.

Hedef belirle: İlgilendiğin her küçük şey, büyümenin bir yoludur. Kendine küçük bir rutin oluştur, ve bu rutine sadık kalmaya çalış. Belki her gün 10 dakika kitap okumak, yeni bir dil öğrenmeye başlamak veya başka bir hobiyi keşfetmek gibi küçük dokunuşlarla hayatına olumlu bir etki katabilirsin. Önemli olan, bu küçük adımların zamanla büyük farklar yaratabileceğini unutmamak!

3. Davetkar bir ev ofisi oluştur

Artık evlerimizden çalışmaya yeterince aşinayız. Bu sene evinde zevklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir ev ofisi oluşturmanın vakti geldi.

Evden çalışıyorsan, ev ofisinin motivasyonunu düşürmediğin bir alan olması gerekiyor. Bu noktada, masa ve sandalye gibi seçimlerin büyük önem kazanıyor.

Eğer bir odanı çalışma alanına dönüştürdüysen, masanı ışık alan ve havadar bir alana yerleştirmelisin. Çalışma molalarında su içmeyi ve esneme egzersizleri yapmayı ihmal etmemelisin.

Her noktada sana uyum sağlayacak bir masa modeli, ev ofisinin en temel parçalarındandır. Lyno ile işini verimli bir şekilde sürdürebileceğin bir çalışma alanı yaratabilirsin. Akşam geldiğinde ise açılır mekanizmasıyla ailenle keyifli bir akşam yemeği için bir araya gelmenin tadını çıkarabilirsin.

4. Kaliteli malzemelerle sürdürülebilirliğe kucak aç

2024'ü yıllar boyu tutunabileceğin rutinleri oluşturman için bir fırsat olarak değerlendirebilirsin. 

Sadece bu sene değil, sana yıllar boyunca eşlik edecek ürünlere ihtiyacın varsa, doğal ve kaliteli ürünlerden ilham al. Zamanla değişen ihtiyaçlara uyum sağlayacak ve kaliteli ürünlere yaşam alanında yer açabilirsin. 

Masif meşe ve kayın gibi malzemeler, uygun bakımla yıllar boyunca ilk günkü görünümünü sağlayabilir. Zamansız tasarımlar ise dekorasyonunu değiştirmek istediğinde uyumlu görünümleriyle sana fırsat sağlayacaktır. 

Masif meşe demişken, Mandel'i nasıl unutabiliriz! Mandel'in asimetrik tasarımı, odana farklı ve alışılmadık bir atmosfer katmaya hazır. Önemli olan iç güzellik diyorsan, masif meşeden yapılan dayanıklı iskeleti, her zemine uygun ayarlanabilir patikleri ve özel ayağıyla sıra dışı bir orta sehpa deneyimi sunar.

5. Fonksiyonelliği unutma

Kaliteli malzemeleri tercih ederken fonksiyonelliklerini de ön plana almak, 2024 ev dekorasyonu önerilerimiz arasında kolaylıkla yer buldu! 

Birden fazla yerde kullanabileceğin işlevdeki mobilyalarla hem yaşam standardını yükseltebilir, hem de günlük işlerini kolaylaştırabilirsin. 

Gece konuklarını ağırlamak istediğinde pratik bir çözüm arıyorsan, form değiştirebilen Losa yataklı koltuk tam sana göre! Hem kumaşını ve rengini özelleştirebildiğin bir koltuk hem de konforlu bir yatak olarak odanı verimli şekilde kullanmanı sağlar. 

Benzer şekilde bahsettiğimiz Lyno hem çalışma masası, hem de yemek masası olarak kullanılabilir. Mandel'e ise salonunda kahveni koyabilir, yatak odanda ise kitabını yerleştirebilirsin. 

Hedef belirle: Bu ürünler gibi, bu sene sen de kurallarını esnet, kendine yeni deneyimler kazandırmak için yeni alanlar yarat. Hiç aklında olmayan bir şeyi denemek, kendini keşfetmek için harika bir fırsat olabilir!

6. Loş ışıklarla rahatına bak

Evinde huzur bulurken ve gününü değerlendirirken, atmosferin büyük ölçüde ışıklandırmaya bağlıdır.

2024'te, odanın her noktasını aydınlatan büyük ve parlak ışıkların yerine, odaklı ve atmosferik bir ambiyans yaratan loş ışıkların ön plana çıkacağını birlikte göreceğiz!

Sarı ışıklı lambaderler, yaşam alanına sadece aydınlatma değil, aynı zamanda sıcaklık ve konfor da katacaktır. Bununla birlikte, romantik bir atmosfer oluşturmak için mumlar da harika bir tercihtir. 

Hedef belirle: Çok fazla gözlerini yormamaya çalışırken, fazlasıyla zaman geçirdiğimiz telefonlarımızdan ve bilgisayardan da uzaklaşmanın tam zamanı. Telefonu kapat, ekran süreni azalt ve anın tadını çıkar. 

Artık yeni bir yıla hazırsın! Umarız bu yılı, sevdiklerinle birlikte mutlu ve sağlıklı bir şekilde geçirirsin! Eğer 2024'te kendine yeni bir hediye almak ve Normodseverlere katılmak istersen, deneyim merkezlerimizi ziyaret edebilir ve satış ekibimizle birlikte yeni yılda yaşam alanına katılacak mükemmel parçayı seçebilirsin. Eğer gelemiyorsan sorun değil, ücretsiz tasarım danışmanlığı hizmetimizden yararlanabilir ve evinde incelemek için ücretsiz kumaş numunesi talebi oluşturabilirsin. 

Dekorasyon + i̇lham

Favori Ürünleri İncele

Klem Üçlü Koltuk Ahşap Ayak - KadifeKlem Üçlü Koltuk Ahşap Ayak - Kadife - Normod
Klem Üçlü Koltuk Ahşap Ayak - Kadife
İndirimli fiyat 20.880 TL
Klem Kadife Ekru Koltuk Takımı - NormodKlem Kadife Ekru Koltuk Takımı - Normod
Klem Kadife Ekru Koltuk Takımı
İndirimli fiyat47.460 TL