Modüler Mobilya Nedir, Avantajları Nelerdir?

Her gün kalabalıklaşan şehirlerde evlerimiz günden güne küçülüyor. Küçülen yaşam alanlarımızı daha etkili kullanmak için yeni yöntemlere ihtiyacımız var. Bunun sonucunda son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz modüler mobilyalar karşımıza çıkıyor.

Modüler koltuk nedir?

Modüler mobilya, en basit haliyle parçalı mobilya demektir. Bu parçalara modül denir. Modüler koltuklar ise çeşitli boyutlardaki parçaların bir araya gelmesiyle oluşturulan koltuklardır. Modüler koltukları yapboz ya da lego parçalarına benzetebilirsin. Modüler koltuklara istediğinde parça ekleyebilir, çıkarabilir ve modüllerin yerlerini değiştirebilirsin!

Normod Modülerlik, Normod Modüler Koltuklar

Neden modüler koltuk tercih etmelisin?

Modüler mobilyalar sadece küçük alanları en yüksek verimle kullanmak ya da estetik bir görünüm için midir? Modüler mobilyalar aynı zamanda değişimi ve yeniliği seven ya da sık taşınan kişiler için de birebir. Modüler bir koltuğu tercih etmen için farklı sebepler de var!

İhtiyacına göre oluşturulabilir:

Büyük ya da küçük, köşe ya da L koltuk, tasarım tamamen sana ait! Bu sayede ihtiyaçlarına ve alanına en uygun birleşimi yapabilirsin. Kullanmak istediğin ölü bir alanı değerlendirmek, ya da büyük bir U koltuk oluşturmak kolaydır.

Değiştirilebilir:

Modüler koltuklarına istediğinde modül ekleyerek ya da çıkararak koltuğuna ve yaşam alanına yeni bir görünüm kazandırabilirsin. Modüler ürünlerde değişimleri sadece ek modüller ile yapmana gerek yok! %100 modüler koltuklarda kollar da ayrı birer modül olduğu için koltuğundaki parçaların tamamı yer değiştirebilir. Köşe yönünü istediğin tarafta kullanabilirsin.

Kolayca ulaşır:

Modüler koltuklar, kutular ya da paketler içerisinde sana ulaşır. Bu sayede dar merdivenler ya da dar kapı ölçüleri problem olmayacaktır, çünkü kutular rahatlıkla her yere girebilir.

Normod Kolay Ulaşım, Normod paket, kutulu

Zahmetsiz kurulur:

Parçalar halinde gelen modüler koltuklar pratik bir şekilde kurulabilir. Farklı markaların modüler ürünlerine göre kurulumları değişebilir. Bazı ürünler demonte halde sana ulaşır ve kurulumunu sen yaparsın. Bazı markalar ise kurulum için ayrıca kurulum desteği sağlar.

Aletsiz kolayca kurulabilen ürünler seni kurulum ekibi yükünden kurtarır ve yapacağın her değişimde özgürlük sağlar. Buradan nasıl olduğunu görebilirsin! 

Estetiktir:

Dekorasyonunu ağır ve hantal koltukların aksine, modüler koltuklar ile olabildiğince ferah ve modern görünümlü bir şekilde yapabilirsin.

Kolayca tadilat yapılır:

Eğer koltuğun zarar görürse, sadece problemli parçayı temin edebilirsin! Tüm koltuktan vazgeçmene ya da zorlu bir nakliye sürecine girmene gerek kalmaz.

Dikkat etmen gereken noktalar nedir?

☐ Modüler mobilyaların parçaları aletli ya da kilitli bir şekilde birleştirilir. Bu nedenle kilit sisteminin güvenli olduğundan ve parçaları sıkıca tuttuğundan emin olmalısın.

☐ Sık taşınıyorsan kurulumun rahatça yapılabiliyor olması çok önemli. Taşındığın her yerde kurulum hizmeti bulamayabilirsin.

☐ Koltuğunda değişiklik yapmak istediğinde, ihtiyacın olan modüllere kolayca ulaşabilmeni sağlayan bir markaya yönelmelisin.

Normod’da bu kutuların hepsine tik atıyoruz! Mühendislerimizle yaptığımız uzun ar-ge sürecimiz ile modüler sistemimizi oluşturduk. Tüm modüller bize patentli bir kilit sistemi ile birleştiriliyor ve kilit sistemin 5 sene garanti kapsamı altında. Tüm ürünlerimizde aynı kilit mekanizmasını kullanıyoruz, bu nedenle tüm parçalar birbiriyle uyumludur.

Özelleştirilebilir Normod koltuklarında istediğin kumaş, oturum minderi ve ayak cinsiyle yaşam stiline ve zevkine uygun bir ürün oluşturabilirsin.

Aileler büyür, evler değişir. Fakat koltuğunun tamamen değişmesine gerek yok! Yeni ihtiyaçlarında, ya da değişim istediğin her anda Normod yanında. Evinin ölçülerine uygun modüler koltukları keşfetmek ve tasarım danışmanlığı almak için bizimle iletişime geç!

Modülerlik

Favori Ürünleri İncele

Klem Üçlü Koltuk Ahşap Ayak - KadifeKlem Üçlü Koltuk Ahşap Ayak - Kadife - Normod
Klem Üçlü Koltuk Ahşap Ayak - Kadife
İndirimli fiyat 20.880 TL
Klem Kadife Ekru Koltuk Takımı - NormodKlem Kadife Ekru Koltuk Takımı - Normod
Klem Kadife Ekru Koltuk Takımı
İndirimli fiyat47.460 TL